ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/8/17

Ευχαριστίες σε πολίτες, ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πάτρας!


Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Αχαΐα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια νεαρού στον Ομπλό - Τις ευχαριστίες τους σε πολίτες, πυροσβέστες, ΕΚΑΒ και ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας" εκφράζουν ο Νίκος και η Χαρά Κακαφώνη.

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια νεαρού στον Ομπλό - Οι ευχαριστίες των γονιών του
thebest.gr

Τις ευχαριστίες τους σε πολίτες, πυροσβέστες, ΕΚΑΒ και ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας" εκφράζουν ο Νίκος και η Χαρά Κακαφώνη, μετά το αίσιο τέλος στην περιπέτεια του γιου τους, στον Ομπλό, ο οποίος υπέστη ατύχημα. Σε μήνυμά τους που παρελήφθη από το thebest.gr αναφέρουν:

"Μετά από την αίσια έκβαση της περιπέτειας του γιου μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες μας στους πολίτες που εντόπισαν το γιο μας, μετά το ατύχημα που είχε στην περιοχή του Ομπλού και προσέτρεξαν σε βοήθειά του, τους δασοπυροσβέστες που βρίσκονταν στην περιοχή και έσπευσαν στο σημείο ενημερώνοντας το ΕΚΑΒ, το προσωπικό και τους γιατρούς του ΕΚΑΒ για την άμεση κινητοποίηση και διακομιδή στο νοσοκομείο και τέλος τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" και της χειρουργικής κλινικής για την περίθαλψη και τη φροντίδα που παρείχαν"

Νικόλαος και Χαρά Κακαφώνη

Πηγή: thebest.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews