ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/8/17

Ναύπακτος: Αναστάτωση με παιδάκι που έχασε τις αισθήσεις του. Χωρίς ασθενοφόρο η Ναύπακτος…Το μετέφεραν με ταξί!


Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Ναύπακτος: Αναστάτωση με παιδάκι που έχασε τις αισθήσεις του. Χωρίς ασθενοφόρο η Ναύπακτος…Το μετέφεραν με ταξί.
nafpaktianews.gr

Αναστάτωση στην παραλία του Γριμποβου για παιδάκι ηλικίας περίπου 10 ετών που έχασε τις αισθήσεις του. Το παιδάκι ψάρευε κοντά στο ποταμάκι στο Ξενια και τρυπήθηκε από το αγκίστρι, στη προσπάθεια του να το βγάλει έχασε τις αισθήσεις με αποτέλεσμα ο ναυαγοσώστης να κινητοποιηθεί άμεσα και με την βοήθεια γιατρού που ηταν στη περιοχή να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Ναυπάκτου όμως δυστυχώς για ακόμη μία φορά δεν ήταν εκεί με αποτέλεσμα το παιδάκι να μεταφερθεί με ταξί. Σύμφωνα με πληροφορίες του  Nafpaktianews.gr το ασθενοφόρο έλειπε για περιστατικό στην ορεινή Ναυπακτία με αποτέλεσμα η Ναύπακτος στην καρδιά του καλοκαιριού να μην έχει ασθενοφόρο. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του απλά χρειάστηκε μια μικρή επέμβαση των γιατρών για να βγάλουν το αγκίστρι.

Δημοσιεύτηκε 8/8/2017

Πηγή: nafpaktianews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews