ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/8/17

Εθελοντική ομάδα «ΓΑΙΑ»: Με δωρεές και συνδρομές προσφέρει τις υπηρεσίες της (πυρόσβεση, ασθενοφόρο κ.α.), Βίντεο


Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Η «Γαία» προσπαθεί να εξασφαλίσει περίπου 3.000 ευρώ για να εκτελωνίσει το περιβόητο ασθενοφόρο, που πολύ συχνά καλείται να καλύψει το κενό της άμεσης επέμβασης σε περιστατικά που έχει γενικότερα η περιοχή της Δυτικής Μάνης, αφού το Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου διαθέτει μόνο ένα ασθενοφόρο.

Εθελοντική ομάδα “ΓΑΙΑ”: Με δωρεές και συνδρομές προσφέρει τις υπηρεσίες της
messinialive.gr
   
Για άλλη μία φορά φέτος, βρεθήκαμε στη βάση της εθελοντικής ομάδας “Γαία” στη Δυτική Μάνη, εκεί που χτυπάει η καρδιά του εθελοντισμού και της προσφοράς, εκεί που όταν χτυπάει το τηλέφωνο δεν είναι για καλό, αλλά είναι μία κλήση ανάγκης για παροχή βοήθειας σε περιστατικά διαφόρων κατηγοριών και σοβαρότητας.

Ο διοικητής της ΓΑΙΑΣ Κώστας Ξυδέας.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό των τριών καλοκαιρινών μηνών ο Διοικητής της Γαίας Κώστας Ξυδέας, αναφέρθηκε στα πολλά περιστατικά που έχει κληθεί η ομάδα του επέμβει και να βοηθήσει , ενώ αναφέρθηκε και στην διήμερη παρουσία κλιμακίου στην κατάσβεση των μεγάλων πυρκαγιών στον Κάλαμο της Αθήνας, όπου έγινε και μία ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η “Γαία” είναι μία αυτοχρηματοδοτούμενη ομάδα που καλύπτει τα έξοδα της από συνδρομές και δωρεές ανθρώπων που πιστεύουν στο έργο της και ακόμα δίνει μάχη να εξασφαλίσει περίπου 3.000 ευρώ για να εκτελωνίσει επιτέλους το περιβόητο ασθενοφόρο , που πολύ συχνά καλείται να καλύψει το κενό της άμεσης επέμβασης σε περιστατικά που έχει γενικότερα η περιοχή της Δυτικής Μάνης, αφού ως γνωστόν το κέντρο υγείας του Αγίου Νικολάου διαθέτει μόνο ένα ασθενοφόρο.
Ο Κώστας Ξυδέας αναφερόμενος στο κέντρο υγείας Αγίου Νικολάου είπε ότι “από τύχη δεν είχαμε κάποιο δυσάρεστο περιστατικό αφού και φέτος πραγματοποιήθηκαν πολλές μονές εφημερίες”, αλλά άφησε και ένα παράθυρο αισιοδοξίας με την επάνδρωση του κέντρου με νέους γιατρούς να αντιμετωπιστεί το έλλειμμα παροχής υπηρεσιών υγείας.
Δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε το ρεπορτάζ και οι άνθρωποι της “Γαίας” κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν άλλο ένα σοβαρό περιστατικό, φεύγοντας με ταχύτητα για το συμβάν και αφήνοντας πίσω τους σε εμάς την βεβαιότητα ότι όταν Θα κληθούν θα είναι εκεί για να βοηθήσουν!


GAIA MANHS AYGOUSTOS

Messinialive.gr 

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγ 2017


Πηγή: messinialive.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews