ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/8/17

Ακινητοποιημένο επί δύο μήνες το ασθενοφόρο που δώρισε η ΕΒΟΛ στο Νοσοκομείο - Δεν έχουν εκδοθεί άδεια και πινακίδες!


Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Ακινητοποιημένο επί δύο μήνες το ασθενοφόρο που δώρισε η ΕΒΟΛ στο Νοσοκομείο - Δεν έχουν εκδοθεί άδεια και πινακίδες!
akroama.gr

Εκτός υπηρεσίας, δύο μήνες μετά τη δωρεά, εξακολουθεί να παραμένει το ασθενοφόρο που παραχώρησε η ΕΒΟΛ στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Νικήτας Πρίντζος, μιλώντας για το θέμα αυτό σήμερα το πρωί στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ, εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό και την απογοήτευσή του για την αδράνεια των κρατικών υπηρεσιών.

Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου έκανε τρεις μήνες να τεθεί σε κυκλοφορία. Το δεύτερο ασθενοφόρο, αυτό του Νοσοκομείου, ακόμη βρίσκεται αραγμένο απ’ έξω, μιας και δεν έχουν δοθεί πινακίδες και άδεια, παρόλο που έχουν περάσει δύο μήνες, σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «Αυτή η καθυστέρηση μας λυπεί, ειδικά όταν ακούμε πως δεν υπάρχουν αρκετά ασθενοφόρα για τους συμπολίτες μας, όταν γνωρίζουμε πως το ασθενοφόρο δεν έχει τεθεί στην υπηρεσία του ΕΚΑΒ».

Πηγή: akroama.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews