ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/8/17

Με τον δήμαρχο Τρικάλων και τον βουλευτή κο Χρ, Σιμορέλη συναντήθηκε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Η συνάντηση με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σιμορέλη και τον δήμαρχο Τρικάλων κ. Παπαστεργίου Δημήτρη. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, πρόεδρος Γούλα Ιωάννης,  αντιπρόεδρος Μακρυγιάννης Ιωάννης, γ. γραμματέας Ζαρογιάννης Γεώργιος, και τα μέλη της ΠΟΠ ΕΚΑΒ Καραμπέρης Στέφανος και Κουκουσούλης Αντώνης, συζήτησαν και κατέθεσαν προτάσεις για την λύση προβλημάτων που απασχολούν τον Τομέα του ΕΚΑΒ στον νομό Τρικάλων.

Η συνάντηση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σιμορέλη ΧρήστοΣυνάντηση του Βουλευτή Χρ. Σιμορέλη με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ στα Τρίκαλα
trikalaidees.gr

Προγραμματισμένη συνάντηση είχε το πρωί της Πέμπτης ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Χρήστος Σιμορέλης με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Τρικάλων. Στη συζήτηση οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν σε προβλήματα που έχουν σχετικά με την ενίσχυση του στόλου και του προσωπικού, κτιριακά ζητήματα και την καθαριότητα.

Εκτενής συζήτηση έγινε για τον γενικότερο προγραμματισμό του ΕΚΑΒ στα Τρίκαλα και η συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση του Βουλευτή να μεταφέρει τα ζητήματα στην ηγεσία του οργανισμού.

Πηγή: trikalaidees.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews