ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/8/17

«Αποδεκατισμένο» από ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ Βόλου!

                                Τα ακινητοποιημένα ασθενοφόρα οχήματα στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Νομού Μαγνησίας Παναγιώτης Δαρειώτης  με δηλώσεις του, επιβεβαιώνει την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ (16/8/2017) και διαψεύδει την διοίκηση του ΕΚΑΒ, η οποία σε δελτίο τύπου (17/8/2017) ανέφερε ότι η Μαγνησία καλύπτεται από 7-8 Ασθενοφόρα!

Με τρία ασθενοφόρα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών στη Μαγνησία το ΕΚΑΒ καθώς τα υπόλοιπα επτά είναι για επισκευή, ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας Παναγιώτης Δαριώτης.

«Αποδεκατισμένο» από ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ Βόλου
ert.gr

Με τρία ασθενοφόρα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών στη Μαγνησία το ΕΚΑΒ καθώς τα υπόλοιπα επτά είναι για επισκευή, ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας Παναγιώτης Δαριώτης. Σήμερα θα αποσταλεί επιστολή στα κεντρικά όπου θα αναφέρεται το πρόβλημα, ενώ νέα ασθενοφόρα θα αποκτήσει το ΕΚΑΒ τον Οκτώβριο που αναμένονται δύο από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και αυτό που δώρισε η ΕΒΟΛ στο Νοσοκομείο και θα περάσει στο ΕΚΑΒ αλλά καθυστερεί στο μηχανολογικό.

Επιπλέον λόγων των διακομιδών ασθενών για στεφανιογραφία στα Τρίκαλα (έγιναν τρεις διακομιδές) στη ουσία τα ασθενοφόρα έμειναν δύο. «Όλα τα ασθενοφόρα έχουν διανύσει πάνω από 450.000 χιλιόμετρα και είναι λογικό να βγάζουν προβλήματα» επισήμανε ο κ. Δαριώτης. Πλέον σε κίνηση είναι μία μονάδα με γιατρό και δύο απλά ασθενοφόρα. «Ενώ διαθέτουμε τέσσερα πληρώματα, χρησιμοποιούμε μόνο τα τρία οι άλλοι κάθονται. Ζητήσαμε να έλθει ένα ασθενοφόρο από άλλη περιοχή, αλλά δεν κατέστη δυνατό» ανέφερε.

Επιπλέον ανέφερε ότι το ΕΚΑΒ καλείται να καλύψει και βάρδιες των Κέντρων Υγείας της Μαγνησίας που μένουν ακάλυπτες όπως την απογευματινή του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, του Βελεστίνου που έχει ακάλυπτη απογευματινή βάρδια 15 μέρες το μήνα κ.α. Επιπλέον ανέφερε ότι επίκειται και το διεθνές πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθεί από τις 3-9 Σεπτεμβρίου στο Βόλο και μέχρι τότε πρέπει να δοθεί λύση.

Πηγή: ert.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Τι μας λέει τώρα ο πρόεδρος του σωματείου Βόλου….. Αφού η διοίκηση με δελτίο τύπου λέει ότι «η Μαγνησία καλύπτεται από 7-8 Ασθενοφόρα και μια μηχανή το πρωί, 6-7 Ασθενοφόρα και μια μηχανή το απόγευμα και 6 Ασθενοφόρα το βράδυ.»
    Τελικά ποιος λέει ψέματα… ψέματα… ψέματα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews