ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/8/17

«Μπλοκαρισμένη» η δωρεά ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Δημητσάνας!


Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

«Κόλλησε» σε διαδικαστικά θέματα τόσο στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια, όσο και στο Υπουργείο Υγείας!

Ασθενοφόρο στη Γορτυνία | «Μπλοκαρισμένη» η δωρεά Βλάχου – Ο Δήμος ζητά ασθενοφόρο από το Υπουργείο Υγείας
kalimera-arkadia.gr

Εκτός ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας, το θέμα της δωρεάς ασθενοφόρου που έχει «κολλήσει» για το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας.

Πέρα από τη συζήτηση γα τα διαδικαστικά της δωρεάς που έχει κάνει ο πρώην Δήμαρχος Δημητσάνας κ. Βλάχος, αυτό που τονίστηκε ότι το θέμα έχει «κολλήσει» σε διαδικαστικά θέματα τόσο στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια, όσο και στο Υπουργείο Υγείας.

Μία πρόταση που έγινε από την πλευρά του δημοτικού συμβούλου Γορτυνίας Μιχάλη Σφυρή, μπροστά στο αδιέξοδο με τη δωρεά, ήταν να γίνει ένα αίτημα του Δήμου Γορτυνίας, προκειμένου η 6η Υγειονομική Περιφέρεια να παραχωρήσει εκεί ένα διαθέσιμο ασθενοφόρο, για να καλυφθούν οι ανάγκες της Γορτυνίας.

Πολύ σύντομα λοιπόν θα υπάρξει αίτημα του Δήμου Γορτυνίας για παραχώρηση ασθενοφόρου, ενώ παράλληλα όλοι ελπίζουν ότι θα ξεμπλοκάρει σύντομα και η δωρεά του κ. Βλάχου.
Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews