ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/8/17

Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ: Δεχθήκαμε τηλεφώνημα για εγκλωβισμένους σε σπίτια που καίγονται στο Πανόραμα Καλάμου, Βίντεο


Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ: Δεχθήκαμε τηλεφώνημα για εγκλωβισμένους σε σπίτια που καίγονται στο Πανόραμα Καλάμου – ΒΙΝΤΕΟ
enikos.gr

Στην αποκάλυψη ότι το ΕΚΑΒ δέχθηκε πριν από λίγο μία «περίεργη» κλήση για εγκλωβισμένους σε σπίτια στο Πανόραμα Καλάμου προέβη στο έκτακτο δελτίο της ΕΡΤ1 ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Μιλτιάδης Μυλωνάς.

«Πριν από λίγο δεχθήκαμε μία «περίεργη» κλήση και προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει», είπε ο κ. Μυλωνάς.
«Επρόκειτο για τηλεφώνημα που έγινε στο ιατρικό κέντρο Καλάμου, το δέχθηκαν άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού και κάποιος πολίτης τους ενημέρωνε ότι στην οδό Ομήρου στο Πανόραμα Καλάμου καίγονται σπίτια και μέσα υπάρχουν άνθρωποι, ο διασώστης πήγε στο τηλέφωνο, προσπάθησε να μιλήσει, αλλά κόπηκε η γραμμή», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ.
«Προσπαθούσαμε να βρούμε που βρίσκεται η οδός Ομήρου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και πώς μπορούμε να ενημερώσουμε την Πυροσβεστική, αλλά δυστυχώς έπεσε η γραμμή και δεν είχαμε συνέχεια στο τηλεφώνημα», επισήμανε ο κ. Μυλωνάς.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

ΕΚΑΒ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑΜΟΣ
Info Secondary

Πηγή: enikos.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews