ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/8/17

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ευχαριστεί το ΕΚΑΒ!


Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Ευχαριστίες της ΕΟΠΕ για την διοργάνωση Παίδων – Κορασίδων
volleyball.gr

Μετά την ολοκλήρωση του Τελικού της κατηγορίας Juniors K17 στην παραλία Ραχών και στον Πολυχώρο NISI, η Ελληνική Ομοσπονδία θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους συνέβαλλαν καθοριστικά στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Στον κ. Φίλιππο Ουρανίδη και τον Πολυχώρο Nisi με τις υπέροχες εγκαταστάσεις που φιλοξένησαν τους αγώνες, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, τον Δήμο Στυλίδας, την υπεύθυνη φιλοξενιών κ. Κατερίνα Κούτρα, το τοπικό ΕΚΑΒ καθώς και όλους όσοι βοήθησαν από την δική τους πλευρά.

Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί ακόμη τον Μέγα Χορηγό των Πρωταθλήματος Junior ΛΟΥΞ plus ‘n’ light Tea, καθώς και τους χορηγούς: φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, VOLKSWAGEN-KOSMOCAR, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, τους χορηγούς επικοινωνίας ΦΩΣ, SPORT 24 και 103,3 Radio, και τον χορηγό αθλητικού υλικού GALA.

Δημοσιεύτηκε 1/8/2017

Πηγή: volleyball.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews