ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/8/17

Κέρκυρα: Απίστευτο, παίρνουν το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ και το μεταφέρουν στα Γιάννενα!!! Και κανείς δεν μιλά


Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Απίστευτο, παίρνουν το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ και το μεταφέρουν στα Γιάννενα!!! Και κανείς δεν μιλά
corfutoday.gr

Η αποψίλωση και η αποδόμηση των διοικητικών δομών του νησιού μας συνεχίζεται και κανείς δεν μιλά και δεν αντιδρά. Όλοι οι αρμόδιοι και θεσμικοί παράγοντες του τόπου βρίσκονται υπό καθεστώς σιέστας, όταν υποβαθμίζονται με ταχύτητα φωτός οι παρεχόμενες κρατικές υπηρεσίες στο νησί.

Τον επόμενο μήνα έχει προγραμματισθεί να μεταφερθεί το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ από τη Κέρκυρα στα Γιάννενα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ στο νησί μας να είναι αρκούντως προβληματισμένοι για το πώς θα γίνεται ο συντονισμός και η καλύτερη και γρηγορότερη παρέμβαση των οχημάτων και των πληρωμάτων σε περίπτωση ανάγκης.
Αναρωτιούνται πως θα τους καθοδηγεί το κέντρο από τα Γιάννενα, για να φθάσουν γρηγορότερα σε ένα συμβάν, όταν το νησί μας, είναι γνωστό σε όλους ότι έχει πυκνό οδικό δίκτυο και 106 χωριά με διαφορετικές προσβάσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση ούτε από τους Βουλευτές, ούτε από τα κόμματα, ούτε από την Αυτοδιοίκηση για να μην συντελεστεί μια ακόμα πράξη υποβάθμισης του νησιού μας.

Δημοσιεύτηκε 8/8/2017

Πηγή: corfutoday.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

3 σχόλια :

 1. Ίσως να μη γνωρίζουν κάποιοι ότι ο συντονισμός μπορεί να γίνει από οπουδήποτε...πιστευω ότι το θέμα είναι πως κάποιοι θα πρέπει να δουλέψουν στο ασθενοφορο που μεχρι στιγμής δε δουλευαν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σωστη γι αυτο σκουζουν τωρα γιατι θα πρεπει να βγουν στον δρομο

   Διαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews