ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/8/17

Άμεση κινητοποίηση ΕΚΑΒ και Λιμεναρχείου στο Ναύπλιο για άνδρα που κινδύνεψε να πνιγεί!


Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Άμεση κινητοποίηση ΕΚΑΒ και Λιμεναρχείου στο Ναύπλιο για άνδρα που κινδύνεψε να πνιγεί
argolikeseidhseis.gr

Άμεση ήταν η επέμβαση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου και του ΕΚΑΒ όταν στις 11 περίπου το πρωί ειδοποιήθηκαν για έναν ηλικιωμένο άνδρα που είχε χάσει τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή Μπανιέρες στο Ναύπλιο.

Ο άνδρας που κολυμπούσε μαζί με άλλους λουόμενους κάτω από τα "πέντε αδέρφια" στις μπανιέρες όπως συνηθίζουν να λένε την περιοχή οι ντόπιοι έχασε τις αισθήσεις του, πιθανόν από παθολογικά αίτια μέσα στην θάλασσα και λίγο έλειψε να πνιγεί.

Οι λουόμενοι που τον αντιλήφθηκαν έβγαλαν στην ακτή τον λιπόθυμο άνδρα του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το Λιμεναρχείο που άμεσα έσπευσαν στο σημείο και τον μετάφεραν στο νοσοκομείο Ναυπλίου για την παροχή ιατρικής βοήθειας.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews