ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/8/17

Ευχαριστήριο στους διασώστες του ΕΚΑΒ Πύργου - Λιγοστό προσωπικό και χωρίς υποδομή οι Τομείς του ΕΚΑΒ Ηλείας


Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNewsΛιγοστό προσωπικό και χωρίς υποδομή οι Τομείς του ΕΚΑΒ Ηλείας

Οι νομός Ηλείας έχει τρείς Τομείς ΕΚΑΒ. Πύργος, Αμαλιάδα και Βάρδα. Η συνολική δύναμη των διασωστών επαρκεί για την οριακή στελέχωση ενός ασθενοφόρου ανά Τομέα. Τα ασθενοφόρα οχήματα είναι παλιά (Fiat Ducato, YW) με χιλιάδες χλμ και για όλο το καλοκαίρι δεν είχαν κλιματισμό! Η κατάσταση αυτή δυσχεραίνει το έργο των διασωστών και διαταράσσει την εύρυθµη λειτουργία της υπηρεσίας.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες εργασίας, οι διασώστες του ΕΚΑΒ Πύργου και συνολικά του νομού Ηλείας καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πολύτιμες υπηρεσίες προνοσοκομειακής φροντίδας που παρέχουν στο κοινωνικό σύνολο.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews