ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/8/17

Πάτρα: Απείλησε με όπλο πλήρωμα ασθενοφόρου που πήγε να τον παραλάβει!


Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Πάτρα:Απείλησε με όπλο πλήρωμα ασθενοφόρου που πήγε να τον παραλάβει
patrastimes.gr

Με το που χτύπησαν την πόρτα ήρθαν αντιμέτωποι με μία κάννη

Αντιμέτωπο με την κάννη ενός αεροβόλου όπλου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης; (χθες) το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ το οποίο λίγο νωρίτερα είχε λάβει κλήση για να μεταβεί σε σημείο όπου ένα άτομο που ήταν σε διέγερση έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τα μέλη του πληρώματος μόλις έφτασαν στο σημείο και χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού έκπληκτα είδαν την κάννη ενός όπλου να ξεπροβάλει από την πόρτα και αναγκάστηκαν κακήν κακώς να αποχωρήσουν.

Το περιστατικό έρχεται να καταδείξει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται πολλές φορές να δουλέψουν  οι  εργαζόμενοι  στο Εθνικό Κέντρο άμεσης Βοήθειας στη Δυτική Ελλάδα.

Πηγή: patrastimes.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews