ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/8/17

Ανεκπλήρωτες οι υποσχέσεις των κυβερνητικών παραγόντων για τη λειτουργία Σταθμού ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο!


Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σ.Γιαννάκης "Ανεκπλήρωτες οι υποσχέσεις των κυβερνητικών παραγόντων για τη λειτουργία Σταθμού ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο"
prevezabest.blogspot.gr

Με επανειλημμένες ενέργειες, Ερωτήσεις και Αναφορές μου, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν απαντηθεί από τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, έχω επισημάνει το πρόβλημα που υπάρχει στα Κέντρα Υγείας Καναλακίου και Πάργας δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής.

Παράλληλα έχουν μείνει ανεκπλήρωτες οι υποσχέσεις των κυβερνητικών παραγόντων για τη λειτουργία Σταθμού ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο.

Και έρχεται ο κύριος Υπουργός με απάντησή του σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Μπάρκα – στον απόηχο βέβαια των κινητοποιήσεων των κατοίκων της περιοχής - και μοιράζει ξανά έωλες υποσχέσεις περί διορισμών και ανάπτυξης βάσης αεροδιακομιδών στο ΄Ακτιο.

Η κάλυψη των εφημεριών των ανωτέρω Κέντρων Υγείας με μετακινήσεις από γειτονικές δομές του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ικανοποιητική λύση.

Για τη δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ Πάργας – Καναλακίου παραδέχθηκε ότι είναι ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο.

Για άλλη μία φορά διαπιστώνουμε ότι οι πολυαναμενόμενες λύσεις και οι βαρύγδουπες εξαγγελίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά μερικά ακόμη «ΘΑ» της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Οι κάτοικοι και οι φορείς της περιοχής θα συνεχίσουν τους αγώνες τους, μέχρι τη δικαίωση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Δημοσιεύτηκε 8/8/2017


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews