ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/8/17

Καταγγελία: Με ένα ασθενοφόρο όλος ο νομός Χανίων! - Η Fraport απαίτησε να υπάρχουν δύο στο Αεροδρόμιο!


Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων, Αντώνης Κιοππές

Καταγγελία! Με Ένα Ασθενοφόρο Όλος Ο Νομός! Η Fraport Απαίτησε Να Υπάρχουν Δύο Στο Αεροδρόμιο, Που Δεν Έχει Γιατρό Και Νοσηλευτή!
parakritika.gr

Μόλις με ένα ασθενοφόρο εξυπηρετείται το πρωί της Πέμπτης όλος ο νομός Χανίων, καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων στον τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ, Αντώνης Κιοππές, μιλώντας στο Parakritika.gr. Ο λόγος;

Από ενημέρωση που είχε από το διαβιβαστικό κέντρο στο Ηράκλειο, η Fraport ζήτησε να υπάρχουν δύο ασθενοφόρα σε αναμονή στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης», προκειμένου να παραλάβουν περιστατικά από δύο διαφορετικές πτήσεις.

Όπως αναφέρει ο κ. Κιοππές, σε σχετική ερώτηση του διαβιβαστή για το αν υπάρχει γιατρός και νοσηλευτής στο αεροδρόμιο, ώστε να δοθούν οι α’ βοήθειες μέχρι να πάει ασθενοφόρο, η απάντηση ήταν αρνητική!

Δεν υπάρχει γιατρός και νοσηλευτής στο αεροδρόμιο μέσα στην τουριστική σεζόν! Και ζητείται η συνδρομή του ΕΚΑΒ, ώστε να μην έχουμε χειρότερα στο «Δασκαλογιάννης».

Αποτέλεσμα; Ο νομός να μείνει με ένα ασθενοφόρο βάρδιας!

Κι αυτά τη στιγμή που τα παιδιά του ΕΚΑΒ «τρέχουν και δεν φτάνουν» με τα τροχαία που συμβαίνουν το ένα πίσω από το άλλο.

Τι συμβαίνει τελικά με το θέμα του γιατρού στο «Δασκαλογιάννης»; Ένα υπερσύγχρονο αεροδρόμιο που υπερηφανεύεται για τις υποδομές του και την αύξηση του αριθμού των αφίξεων, αλλά και την εξυπηρέτηση που παρέχει και τις υπηρεσίες, δεν μπορεί να δώσει την στοιχειώδη πρωτοβάθμια περίθαλψη μόλις παραστεί ανάγκη;

Πηγή: parakritika.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Ωραία. Έρχονταν 2 περιστατικά, προφανώς σταθεροποιημένα γιά νά κάνουν τό ταξίδι, καί εκλήθη τό Ε.Κ.Α.Β. γιά νά τά παραλάβει. Πρώτον ο γιατρός πού κολλάει, νά κάνει τί? ...Καί δεύτερον, πρώτη φορά συνέπεσε νά έρθουν 2 περιστατικά ταυτόχρονα μέ τήν ίδια πτήση στά Χανιά?
    Καί τελικά, ποιός καταγγέλει τί ακριβώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews