ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/9/17

Παναττική Στάση Εργασίας την Τρίτη 19.9 από 12:30 εως τέλος βάρδιας ενάντια στην Αξιολόγηση


Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 15-09-2017
Αρ.πρωτ 672

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ 12:30 ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΒΑΡΔΙΑΣ

Το ΕΚΑΒ συμμετέχει στην Παναττική στάση εργασίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου από 12:30 έως την λήξη της βάρδιας, ενάντια στην κατάπτυστη τροπολογία για να προχωρήσει η αξιολόγηση και φέρνει εκείνη την ημέρα προς ψήφιση η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μετά και την καθολική αποχή των Δημοσίων Υπαλλήλων από την προσπάθεια εφαρμογής της μνημονιακής υποχρέωσης για δήθεν αξιολόγηση στους δημοσίους υπαλλήλους,χωρίς να αναφέρονται οι πραγματικοί λόγοι που θελουν με τόση επιμονή να την εφαρμόσουν, η συγκυβέρνηση επιστρέφει με μία απεργασπαστική, εκβιαστική και αντισυνταγματική τροπολογία για να εκβιάσει τους εργαζόμενους και όσουν κατέχουν θέση ευθύνης για να προχωρήσει η αξιολόγηση σε ένα Δημόσιο τομέα που τα μνημόνια τον έχουν διαλύσει, τόσο από την έλλειψη προσωπικού,όσο και από υποχρηματοδότηση και οι εργαζόμενοι καθημερινά υπερβάλλουν εαυτόν για να κρατήσουν όρθιες τις δημόσιες υπηρεσίες από την κατάρρευση.

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 13:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία διαμαρτυρίας προς την Βουλή.

Το ΕΚΑΒ την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 και από ώρες 12:30 έως τέλος βάρδιας θα λειτουργήσει με ποσοστό ασφαλείας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαθιόπουλος Γεώργιος                   Μπαρκονίκος Χρήστος
Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews