ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/9/17

Αναστέλλουν το «ξεπάγωμα» της μισθολογικής εξέλιξης στο δημόσιο έως το 2021 !!


Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Οι κακές ειδήσεις συνεχίζονται. Ενώ αναμένεται η «προσαρμογή» του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία από 1/1/2018, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν κυβερνητικοί κύκλοι, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνει από 1/1/18 και το ξεπάγωμα της μισθολογικής εξέλιξης των Δ.Υ.

Πιθανή αναστολή του ξεπαγώματος της μισθολογικής εξέλιξης στο δημόσιο έως το 2021
alfavita.gr

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μπράτη

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν κυβερνητικοί κύκλοι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνει από 1-1-18 το ξεπάγωμα της μισθολογικής εξέλιξης των Δ.Υ., που προβλέπει ο Ν4354/15,και θα συνεχισθεί το πάγωμα μέχρι το 2021 τουλάχιστον, όπως ήδη ισχύει για τις συντάξεις.

Το ξεπάγωμα της μισθολογικής εξέλιξης κοστίζει 100.000.000 έως 150.000.000 ευρώ τον χρόνο και οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν ότι είναι αδιανόητο να δοθούν αυτά τα χρήματα τη στιγμή που στα σκαριά είναι η θεσμοθέτηση και νέων μέτρων ή να έρθουν νωρίτερα-από 1/1/18- οι περικοπές των συντάξεων και του αφορολόγητου.

Γι αυτό εξάλλου συστηματικά τον τελευταίο χρόνο στοχοποιείται συνεχώς το δημόσιο και οι εργαζόμενοι σ’ αυτό.

Προετοιμάζουν το έδαφος έτσι ώστε να λειτουργήσει ο κοινωνικός αυτοματισμός και να περάσουν τη συνέχιση του παγώματος ανώδυνα.

Πηγή: alfavita.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews