ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/9/17

Πρόεδρος ΕΚΑΒ: 37 νέα ασθενόφορα για την Κεντρική Μακεδονία εντός του 2018!


Κυριακη, 10 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος δ.σ. του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνος  Καρακατσιανόπουλος

Κ. Καρακατσιανόπουλος: 37 νέα ασθενόφορα για την Κεντρική Μακεδονία εντός του 2018
stokokkino.gr

Την παραλαβή μέχρι τέλους του Οκτώβρη 14 οχημάτων – ασθενοφόρων για την Κεντρική Μακεδονία τα οποία θα αποτελούν δωρεά από το ίδρυμα Στ. Νιάρχος και άλλων 16 οχημάτων από τον Δεκέμβρη μέχρι τον Μάρτη του 2018 από την κοινοπραξία που κατασκευάζει TAP ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κ. Καρατσιανόπουλος σε δηλώσεις του στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης.

Από τα 16 οχήματα τα 8 θα διατεθούν στην Θεσσαλονίκη και τα υπόλοιπα 8 σε Κιλκίς, Πέλλα, Ημαθία.

Επίσης 15 ασθενοφόρα θα διατεθούν στην Κεντρική Μακεδονία μέσω διαγωνισμού που θα διενεργήσουν τα ΕΚΑΒ με χρήματα από ΕΣΠΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Την βάση ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ και της πυροσβεστικής επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

Να σημειωθεί ότι το ελικόπτερο που καλύπτει την Χαλκιδική για αεροδιακομιδές ασθενών συνεχίζει την λειτουργία του μέχρι τέλη Σεπτέμβρη ενώ για τον επόμενο χρόνο έχει προγραμματιστεί η 24ωρη λειτουργία του τον Ιούλιο και τον Αυγούστου και από τις 15 Μαϊου μέχρι τις αρχές Ιουλίου την Παρασκευή και τα Σαββατοκύριακα.

Δημοσιεύτηκε 9/9/2017

Πηγή: stokokkino.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews