ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/9/17

Ερώτηση Ι. Ανδριανού για τη μη συμπερίληψη της Αργολίδας στην κατανομή των δωρηθέντων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ασθενοφόρων


Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ερώτηση Ι. Ανδριανού για τη μη συμπερίληψη της Αργολίδας στην κατανομή των δωρηθέντων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ασθενοφόρων.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό με θέμα τη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μη συμπερίληψη της Αργολίδας στην κατανομή των δωρηθέντων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ασθενοφόρων.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
“Έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Αργολίδας, καθώς και των λοιπών νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έχει προκαλέσει ο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποκλεισμός από την κατανομή των δωρηθέντων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ασθενοφόρων.
Επισημαίνεται ότι το Περιφερειακό Γραφείο ΕΚΑΒ Τρίπολης έχει ζητήσει 12 ασθενοφόρα για Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία τα οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν αποδίδονται καθώς η Κυβέρνηση αποφάσισε να εξαιρέσει τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου που απέκτησαν κάποια ασθενοφόρα μέσω του Ευρωπαϊκών Κονδυλίων (ΕΣΠΑ) παρά το γεγονός ότι οι περιοχές αυτές παρουσιάζουν αυξημένες ανάγκες, οι οδικές αποστάσεις είναι μεγάλες με το οδικό δίκτυο σε πολλά σημεία να έχει σημαντικά προβλήματα, ενώ η καταπόνηση και οι φθορές σε αρκετά από τα χρησιμοποιούμενα ασθενοφόρα είναι μεγάλες.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
Αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί αποκλεισμού της Αργολίδας και των άλλων νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου από την κατανομή των δωρηθέντων ασθενοφόρων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και με ποια κριτήρια έγινε αυτή”.

Πηγή: Facebook Γιάννης ΑνδριανόςΔείτε στο ΕΚΑΒNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews