ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/9/17

Το όνομα της γιατρού του ΕΚΑΒ, «Σοφία Μπεφόν», θα δοθεί στο κλειστό Γηπέδου Παλαιού Φαλήρου


Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

"Σοφία Μπεφόν" το όνομα του Κλειστού Γηπέδου Παλαιού Φαλήρου
vimaonline.gr

Το όνομα της αδικοχαμένης παλαιοφαληριώτισσας γιατρού Σοφίας Μπεφόν, θα δοθεί στο νέο Κλειστό Γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου, τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου.

Αναφερόμενος στην απόφαση αυτή ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης είπε πως, με αυτό τον τρόπο ο Δήμος τιμά την πρόωρα αδικοχαμένη ιπτάμενη γιατρό του ΕΚΑΒ, η οποία έχασε τη ζωή της, υπηρετώντας τον ασθενή συνάνθρωπο.

Για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν, η αείμνηση Σοφία σκοτώθηκε όταν το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ συνετρίβη ανοιχτά του Σουνίου, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2001, οδηγώντας στο θάνατο και όλους όσους επέβαιναν σ' αυτό.

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την Κυριακή 8-10-2017 και θα πραγματοποιηθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Χαλαμανδάρης μιλώντας εκ μέρους των συλλόγων της πόλης, πρότεινε το Κλειστό να ονομαστεί "Διονύσης Χατζηδάκης" κάτι που ο δήμαρχος ευγενικά αρνήθηκε θεωρώντας πως η τιμή αυτή ανήκει στη γιατρό που έχασε τη ζωή της υπηρετώντας το συνάνθρωπο.


Δημοσιεύτηκε 25/9/2013

Πηγή: vimaonline.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews