ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/9/17

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ…για αεροδιακομιδές από και προς νοσοκομεία της Κρήτης


Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ…για αεροδιακομιδές από και προς νοσοκομεία της Κρήτης
cretapost.gr
11.09.17 | 17:17

Τέσσερις ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας

Συναγερμό έχει σημάνει στο ΕΚΑΒ στην Κρήτη, εξαιτίας της τετραπλής αεροδιακομιδής που πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα τρεις ασθενείς, δύο άτομα από την Πάρο, εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός και ένα άτομο από τη Σαντορίνη αναμένεται να μεταφερθούν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου, με καρδιολογικά προβλήματα.

Το αεροσκάφος, που εκτός απροόπτου, θα μεταφέρει τους τρεις ηλικιωμένους από την Πάρο και τη Σαντορίνη στην Κρήτη πρόκειται στη συνέχεια να παραλάβει και να μεταφέρει ένα 9χρονο παιδί, που νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα στο Βενιζέλειο, σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονται στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” προκειμένου να παραλάβουν τους τρεις ασθενείς και να τους μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Πηγή: cretapost.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews