ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/9/17

Το ΕΚΑΒ Κοζάνης, οι μπαριέρες στην πλατεία και τα κλειδιά έκτακτης ανάγκης που δεν δόθηκαν…


Παρασκευή,1 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το ΕΚΑΒ Κοζάνης, οι μπαριέρες στην πλατεία και τα κλειδιά έκτακτης ανάγκης που δεν δόθηκαν…
prlogos.gr

Αιχμές για το ποιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης (δεν) παρέλαβαν κλειδιά για να «σηκώνουν» τις μπαριέρες που τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Κοζάνης στην πλατεία Κοζάνης, άφησε με σχόλιό του στο facebook ο πρόεδρος του συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα στο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που κοινοποίησε, κλειδιά είχαν αρχικά η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ο Άγιος Νικόλαος, το τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων, η Πυροσβεστική και η Δημοτική Αστυνομία. Και όχι το ΕΚΑΒ! Παρόλα αυτά όπως τόνισε μιλώντας στον «Π.Λ.» ο κ. Σαραφίδης, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ στο διάστημα που τοποθετήθηκαν οι μπαριέρες, βρέθηκαν με τουλάχιστον 20 περιστατικά μέσα στον πεζόδρομο.

Η λύση βρέθηκε μετά από πρωτοβουλία του ΕΚΑΒ και το κλειδάκι δόθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου στα πληρώματα, ωστόσο η απορία για τον καλό συντονισμό για παρόμοια ζητήματα, από πλευράς των υπευθύνων, παραμένει…

Το σχόλιο του κ. Σαραφίδη έχει ως εξής:

«Μερικοί αδιαφορώντας πλήρως για την υπηρεσία μας ( και μέσα και έξω από το ΕΚΑΒ). Μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ! Σκέφτονται πως θα περάσει η «σκουπιδιαρα» αλλά δεν σκέφτηκε κανείς πως θα περάσει το ασθενοφόρο. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας, αυτή είναι η παιδεία μας. Και βάζω και το εμάς γιατί κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ζητήσει τα κλειδιά από τις μπάρες που βρίσκονται πέριξ της πλατείας της ΚΟΖΑΝΗΣ. Αφιέρωσα λίγο από τον προσωπικό μου χρόνο (’10) λεπτά και βρέθηκε λύση. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο και παλιό συμμαθητή μου για την εξυπηρέτηση».


Δημοσιεύτηκε 31/8/2017

Πηγή: prlogos.gr

Ο πρόεδρος του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews