ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/9/17

Ρέθυμνο: Διακομίστηκε στο νοσοκομείο πάνω στην καρότσα του πυροσβεστικού οχήματος, Βίντεο


Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αν και είχε κληθεί μία ώρα πριν οι πυροσβέστες καταφέρουν να διασώσουν τον άνδρα, δεν ανταποκρίθηκε.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο πάνω στην καρότσα του πυροσβεστικού - ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ
enikos.gr

Στην καρότσα ενός πυροσβεστικού οχήματος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ο 42χρονος άνδρας, ο οποίος έπεσε στο Γαλλιανό φαράγγι σε δύσβατη περιοχή κατά τη διάρκεια εργασιών σε σπίτι στην περιοχή Τρία Μοναστήρια.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, goodnet.gr, η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο και έπειτα από επιχείρηση διάρκειας δύο ωρών κατάφερε να διασώσει τον άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με όχημα της πυροσβεστικής.
Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αν και είχε κληθεί μία ώρα πριν οι πυροσβέστες καταφέρουν να διασώσουν τον άνδρα, δεν ανταποκρίθηκε.
Το ασθενοφόρο ξεκίνησε να πάει στο σημείο όταν πια οι πυροσβέστες είχαν διασώσει τον άνδρα και τον είχαν ανεβάσει ήδη στο όχημα της πυροσβεστικής για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το goodenet.gr

GOODnet.gr- Διάσωση 42χρονου_1
Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπ 2017 

GOODnet.gr- Διάσωση 42χρονου_2
Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπ 2017

Πηγή: enikos.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews