ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/9/17

Νέο ασθενοφόρο θα αποκτήσει το Κ.Υ. Ελασσόνας


Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΝΕΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ Κ.Υ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
paidis.com

Την υπόσχεση πως ένα ακόμα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και μάλιστα 4χ4 για την κάλυψη των περιστατικών στον ορεινό όγκο της επαρχίας μας, θα τεθεί σύντομα στη διάθεση του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας, έλαβε ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου, από τη νέα Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Βάσω Αυγέρη, με την οποία συναντήθηκα στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο δήμαρχος τόνισε για μια ακόμη φορά, την ανάγκη στήριξης του ΚΥ Ελασσόνας με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο, και μόνο όταν αυτό κρίνεται επιβεβλημένο, οι μεταφορές των ασθενών στα νοσοκομεία της Λάρισας.

Τέλος ο δήμαρχος εξέφρασε την απόλυτη βέεβαιότητα για την άριστη συνεργασία του Δήμου με τη νέα διεύθυνση του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Δημοσιεύτηκε 16/9/2017

Πηγή: paidis.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews