ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/9/17

ΕΚΑΒ Ηπείρου: Ασθενοφόρα… στην επόμενη κατανομή... παρά τις διαβεβαιώσεις για άμεση ενίσχυση, Βίντεο


Παρασκευή,1 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο διευθυντής του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας κος Βασίλης Παπαδιώτης

Αν. υπουργός Υγείας Π. Πολάκης σε απάντηση ερώτησης για την «Διάθεση νέων ασθενοφόρων στην Ήπειρο» από την δωρεά του ΙΣΝ :  Το Παράρτημα Ιωαννίνων θα ενισχυθεί με ασθενοφόρα της δωρεάς ΤΑΠ (33 ασθενοφόρα).

Διευθυντής ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Β. Παπαδιώτης: Έχω διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο  και τον Αν . υπουργό Υγείας κο Π. Πολάκη ότι το ΕΚΑΒ Ηπειρου θα ενισχυθεί με 4 ασθενοφόρα οχήματα, 1 ασθενοφόρο 4χ4 και 1 όχημα μικρού όγκου από την δωρεά του ΙΣΝ!Ασθενοφόρα… στην επόμενη κατανομή
agon.gr

Στις περιφέρειες, στις οποίες δεν απέδωσε ο διαγωνισμός προμήθειας των 186 ασθενοφόρων, θα διατεθούν τα 143 οχήματα της δωρεάς του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» προς το Ε.Κ.Α.Β., όπως κάνει γνωστό ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Γιόγιακα.

Όπως, λοιπόν, προκύπτει, δε θα δοθεί στην Ήπειρο κάποια κινητή ιατρική μονάδα ή κάποιο συμβατικό ασθενοφόρο από τη συγκεκριμένη δωρεά, καθώς μέσω του ΕΣΠΑ το ΕΚΑΒ στην Ήπειρο έχει ενισχυθεί με έντεκα ασθενοφόρα, στην τελετή παράδοσης των οποίων είχε βρεθεί και ο κ. Πολάκης. «Κατά συνέπεια, δεν προβλέπεται η διάθεση νέου συμβατικού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, τα περιστατικά του οποίου εξυπηρετούνται από μόλις ένα όχημα ηλικίας 16 ετών», αναφέρει ο κ. Γιόγιακας.
Ωστόσο, το ΕΚΑΒ στην Ήπειρο θα ενισχυθεί σε δεύτερη φάση με νέα οχήματα, καθώς στην απάντηση του κ. Πολάκη αναφέρεται πως «σε συνδυασμό της δωρεάς 33 ασθενοφόρων του ΤΑΠ (Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου), θα γίνει ενίσχυση και του παραρτήματος ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.

Δημοσιεύτηκε 31/8/2017

Πηγή: agon.gr

Διαβεβαιώσεις για ενίσχυση του ΕΚΑΒ - ITV ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 31/8/2017
Ioanninatv ITV

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγ 2017

ΕΚΑΒNews

Η απάντηση του Αν. υπουργού Υγείας Π.Πολάκη την «Διάθεση νέων ασθενοφόρων στην Ήπειρο»

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Ποιος έλεγε και λέει ψέματα άραγε… ο υπουργός; o πρόεδρος; η ο Διευθυντής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ευρωπαϊκά δεδομένα Βασίλη δεν έχουν καμία σχέση με τα ελληνικά δεδομένα ειδικά του εκαβ.να δούμε μέχρι που θα το φτάσετε το παιχνίδι σας σε βάρος πάντα των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews