ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/9/17

Παρουσίαση χρήσης του απινιδωτή που απέκτησε ο Δήμος Τυρνάβου και επίδειξη ΚΑΡΠΑ από το ΕΚΑΒ Λάρισας


Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Απέκτησε απινιδωτή ο Δήμος Τυρνάβου
ert.gr

Παρουσίαση χρήσης απινιδωτή πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου Τυρνάβου από στελέχη του ΕΚΑΒ Λάρισας. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης για τη λήξη των προγραμμάτων κολύμβησης 2017 της ΚΕΔΗΤ.

Ο απινιδωτής είναι ο πρώτος που προμηθεύτηκε ο Δήμος Τυρνάβου και τον διέθεσε στο Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο, όπου στις δύο πισίνες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπήρχε μεγάλη επισκεψιμότητα ενώ πραγματοποιούνταν και τμήματα εκμάθησης κολύμβησης.

Η παρουσίαση ήταν άκρως επαγγελματική, όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσιόπας, ο οποίος δεσμεύτηκε πως σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ θα επαναληφθεί και για το προσωπικό του Δήμου Τυρνάβου και του Αστυνομικού Τμήματος.

Ο απινιδωτής μετά τη λήξη των μαθημάτων κολύμβησης θα βρίσκεται στο Δημοτικό Κατάστημα Τυρνάβου με σκοπό να χρησιμοποιηθεί εάν και εφόσον παραστεί ανάγκη.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με την παρουσίαση χρήσης απινιδωτή έγινε και επίδειξη ΚΑΡΠΑ από τα στελέχη του ΕΚΑΒ που έδωσαν τις κατάλληλες οδηγίες και πληροφορίες στο κοινό που παρευρέθηκε.Πηγή: ert.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews