ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/9/17

Στο Κ.Υ. Αλμυρού η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας


Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας
onlarissa.gr

Επίσκεψη στον τομέα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας  Αλμυρού πραγματοποίησε η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κα Βασιλική Αυγέρη συνοδευόμενη από τον  Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορα Αντωνίου.

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας  Αλμυρού κος  Παναγιώτης  Γεωργιάδης , τούς  ξενάγησε στους χώρους  και ενημέρωσε για θέματα που αφορούν το Κέντρο Υγείας  με κυριότερο την ενδυνάμωση σε προσωπικό (Πληρώματα ασθενοφόρων) ώστε να υπάρχει 24ωρη κάλυψη. Το αίτημα έγινε αποδεκτό και αποφασίστηκε η ενίσχυση του τομέα με έναν ακόμη εργαζόμενο (Πλήρωμα ασθενοφόρου) και δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις σύντομα να ενισχυθεί και με ένα ακόμη πλήρωμα.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν και  με τους εργαζόμενους με τους οποίους συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη εργασία τους όπου προτάθηκαν και οι λύσεις.


Πηγή: onlarissa.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews