ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/9/17

Η «οδύσσεια» ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Η «οδύσσεια» ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)
seleo.gr

Όσον γνωστόν κατά καιρούς στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας έχουμε απίστευτα περιστατικά με παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αλλά και τροχαίες παραβάσεις , όπου οι οδηγοί δεν παίρνουν υπόψιν τους τις πινακίδες.
Μία καταγγελία ήρθε στο seleo, όπου σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αναγνώστης, « αυτοκίνητο ανηφορίζει την οδό Ανδρέα Κάλβου, παράνομα καθώς είναι μονόδρομος, και συναντά στο τέλος του δρόμου ένα ασθενοφόρο, δεν ανοίγει στο ασθενοφόρο το δρόμο ως όφειλε κάνοντας πίσω, αντιθέτως το αναγκάζει να βγει κάθετα στην Αγίου Δημητρίου για να περάσει».

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία του αναγνώστη:

Το περιστατικό που σας περιγράφω έλαβε χώρα την Παρασκευή 15/9/17.
Το άσπρο αυτοκίνητο ανηφορίζει την οδό Ανδρέα Κάλβου, παράνομα καθώς είναι μονόδρομος,και συναντά στο τέλος του δρόμου ένα ασθενοφόρο,δεν ανοίγει στο ασθενοφόρο το δρόμο ως όφειλε κάνοντας πίσω, αντιθέτως το αναγκάζει να βγει κάθετα στην Αγίου Δημητρίου για να περάσει. Σαν να μην έφτανε αυτό, στρίβει αριστερά στην Αγίου Δημητρίου, φτάνοντας την ανευθυνότητά του σε άλλα επίπεδα. Επιπλέον στη φώτο_3 έρχεται ένα τρίτο όχημα τό οποίο θέλει να στρίψει στην Κάλβου, δεν δίνει σημασία στο ασθενοφόρο, και χώνεται μπροστά του για να περάσει.

Δείτε τις φωτογραφίες που συνοδεύουν την καταγγελία:


Γράφτηκε από την  Δήμητρα Τσάτσου

Πηγή: seleo.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews