ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/9/17

Ένα εποικοδομητικό διήμερο στο Ναύπλιο


Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ένα εποικοδομητικό διήμερο στο Ναύπλιο
anagnostis.org

Η αντιμετώπιση του επείγοντος στο επίκεντρο διημερίδας που παρακολούθησαν 130 εμπλεκόμενοι με την παροχή πρώτων βοηθειών

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εκπαιδευτική διημερίδα «Hands-On» η οποία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Amalia στο Ναύπλιο.

Ημερίδα για την αντιμετώπιση του επείγοντος στο Ναύπλιο


130 επαγγελματίες στην παροχή πρώτων βοηθειών από Πελοπόννησο και Αττική ενημερώθηκαν σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο για την αρχική εκτίμηση και αντιμετώπιση του επείγοντος περιστατικού και συγκεκριμένα από τον τόπο του συμβάντος στο ΤΕΠ.

Όπως σημειώνει η διοργανώτρια Εeepf / Education Athens: «Ήταν ένα εξαιρετικο και εποικοδομητικό διήμερο. Συνάντηση παλαιών γνωστών και φίλων ανταλλαγή απόψεων και μάθηση. Συγχαρητήρια σε όσουν εργάστηκαν και συνέβαλαν για την διοργάνωση καθώς και στους 130 συμμετέχοντες για την παρουσία τούς».Πηγή: anagnostis.org

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews