ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/9/17

Απεργοσπαστική τροπολογία για την αξιολόγηση εξήγγειλε η τροϊκανή υπουργός Γεροβασίλη, Βίντεο


Σάββατο,2 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Αναδημοσίευση από ygeionomikoi.gr

Τέτοια απεργοσπαστική ρύθμιση δεν την είχε επιχειρήσει ούτε ο πλέον αντιδραστικός και μνημονιακός υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απεργοσπαστική τροπολογία για την αξιολόγηση εξήγγειλε η τροϊκανή υπουργός Γεροβασίλη
ygeionomikoi.gr

Στα όρια της ακροδεξιάς κινείται πλέον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ


Μιλώντας χθες στην ΥΕΝΕΔ (ΕΡΤ1) η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη εξήγγειλε ότι μέσα στο Σεπτέμβριο θα υπάρξει απεργοσπαστική νομοθετική ρύθμιση για όσους προϊσταμένους και υπαλλήλους του δημοσίου ακολουθούν την απεργία της ΑΔΕΔΥ και απέχουν από τη διαδικασία αξιολόγησης. «Δεν είναι δυνατόν σήμερα και δεν στέκεται λογικά πρώτον να ξέρει η ελληνική κοινωνία ότι ένας προϊστάμενος, ένας υπάλληλος, ένας διευθυντής, ένας τμηματάρχης ζητάει να μην   αξιολογηθεί» ανέφερε η Ολ. Γεροβασίλη αποκρύπτοντας πλήρως ότι βρίσκεται σε ισχύη νόμιμη απεργία αποχή της ΑΔΕΔΥ από τη διαδικασία αξιολόγησης.

Ουσιαστικά η νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης στόχο θα έχει να σπάσει την πετυχημένη απεργία αποχή των δημ. υπαλλήλων από την αξιολόγηση. Τέτοια απεργοσπαστική ρύθμιση δεν την είχε επιχειρήσει ούτε ο πλέον αντιδραστικός και μνημονιακός υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ίδια συνέντευξη (στο 7.15 λεπτό) η υπουργός παραδέχτηκε ότι η υλοποίηση της αξιολόγησης στο δημόσιο είναι μνημονιακή υποχρέωση, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι λειτουργεί κατ΄εντολή της τρόϊκας.

Δείτε τη συνέντευξη της Ο. Γεροβασίλη στο παρακάτω video:

Η ΑΥΓΗ Εφημερίδα της Αριστεράς

Δημοσιεύτηκε στις 1 Σεπ 2017

Πηγή: ygeionomikoi.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews