ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/9/17

Τρόμος στο Κ.Υ. Τυρνάβου - Μεθυσμένοι απείλησαν Νοσηλευτές και Γιατρούς!


Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Άλλο ένα κρούσμα σωματικής και λεκτικής βίας καταγράφηκε σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα από τα δεκάδες που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα!

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
paidis.com

Αντιμέτωποι με εξαγριωμένους μεθυσμένους που συνόδευαν ασθενή βρέθηκαν στις 3 τα ξημερώματα σήμερα νοσηλεύτρια και γιατρός του Κ.Υ. Τυρνάβου που για μια ακόμη φορά έζησαν στιγμές τρόμου στο χώρο που εργάζονται.

Οι μεθυσμένοι απειλούσαν να σπάσουν πόρτες και καθίσματα του Κ.Υ. απαιτώντας να εξεταστεί πριν από όλους το δικό τους άτομο.

Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν υπήρξαν ζημιές ή βιαιοπραγίες, αλλά το πρόβλημα των συχνών επιθέσεων στο Κ.Υ. παραμένει και καθημερινά οξύνεται.

Οι εργαζόμενοι που έχουν ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν υποσχέσεις για θωράκιση του Κ.Υ. και για ανάθεση της φύλαξης σε εταιρεία, χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν γίνει πράξη αυτές οι υποσχέσεις, ζητούν την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, υποστηρίζοντας ότι το Κ.Υ. αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση λόγω των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και της ιδιοσυγκρασίας ατόμων που εξυπηρετούν.

Πηγή: paidis.comΔείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews