ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/9/17

Καθημερινά προσκλητήρια... με την ανάληψη βάρδιας από τον Δ/ντη του ΕΚΑΒ Θράκης!!


Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Θράκης Παιδοχειρουργός, κος Χρήστος Λίμας συνεχίζει τις προσπάθειες δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας στο προσωπικό του ΕΚΑΒ με την έκδοση οδηγιών που θυμίζουν άλλες εποχές.

Καθημερινό προσκλητήριο….
Αυτή την φορά με έγγραφο (Ανάληψη βάρδιας και υπηρεσιακή εμφάνιση Αρ. πρωτ. 4678/11.9.2017) που κοινοποιήθηκε σε όλους τους Τομείς του ΕΚΑΒ -9 ζητάει παράνομα και καταχρηστικά την δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων των διασωστών με την ανάληψη υπηρεσίας σε καθημερινή βάση.Προσπάθεια φίμωσης των συνδικαλιστών του ΕΚΑΒ Θράκης!
Η διοίκηση του ΕΚΑΒ προσπάθησε, για μια ακόμη φορά, να παρεμποδίσει συνδικαλιστικές δράσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων. Με έγγραφο (Συνεντεύξεις και δημοσιεύσεις σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας Αρ. πρωτ. 2937/30.5.2017) ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ-9 Θράκης, απαγορεύει σε συνδικαλιστές να εκφράζουν δημόσια την γνώμη τους και να ασκούν κριτική!Πιστεύει ότι με τέτοιες ενέργειες θα κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων. Την απάντηση θα την δώσουν οι εργαζόμενοι και τα εκλεγμένα συνδικαλιστικά τους όργανα.


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Ο κύριος αυτός έχει τοπικό εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας ; Γιατί ο κανονισμός του ΕΚΑΒ δεν αναφέρει πουθενά για προσκλητήριο και για αριθμό υπηρεσιακής ταυτότητας…
    Τι ρόλο μπορεί να έχει άραγε η εκφώνηση του; Είναι ανάλογο με το ΑΣΜ στον στρατό! Άραγε η διοίκηση του ΕΚΑΒ συμφωνεί με αυτό ή είναι πρωτοβουλία του νέου Διευθυντή;
    Καταντάει επίσης και γελοίο να το ζητάς από μια χούφτα διασώστες που μετά βίας βγάζουν δύο ασθενοφόρα στους δύο από τους τρείς παραμεθόριους νομούς (Ξάνθης-Ροδόπης). Λες και δεν γνωρίζονται μεταξύ τους όλοι!
    Αντί να τους επιβραβεύεις καθημερινά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν επιχειρεί να τους στρατικοποιήσει… Εκτός εάν είχε απωθημένο να γίνει καραβανάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews