ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/9/17

Ευχαριστήριο, προς τους γιατρούς και νοσηλευτές του Κ.Υ. Μετσόβου, του ΠΓΝΙ και τους διασώστες του ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ευχαριστήριο, προς τους γιατρούς και νοσηλευτές του Κ.Υ. Μετσόβου, του ΠΓΝΙ και τους διασώστες του ΕΚΑΒ
pamepreveza.gr

Ευχαριστήριο, προς τους γιατρούς και νοσηλευτές του Κ.Υ. Μετσόβου, του ΠΓΝΙ και τους διασώστες του ΕΚΑΒ, απευθύνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων:

Θεωρούμε καθήκον μας να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μετσόβου, ιδιαίτερα δε προς τον Επιμελητή κ. Βαρτζιώτη Ανδρέα και την νοσηλεύτρια κα. Μαριανού Χριστίνα, όχι μόνο για την άμεση ανταπόκρισή τους, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου μας την 27 Ιουνίου 2017 στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, αλλά και για την ευγένεια, τον επαγγελματισμό και το ήθος που τους διακρίνει.   

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον γιατρό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, αλλά και όσους, με οποιονδήποτε τρόπο, συνέδραμαν στην προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας του νοσηλευόμενου  συναδέλφου μας.

Γνωρίζοντας από κοντά τις αντιξοότητες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτοί, καθώς παλεύουν να ασκήσουν τα καθήκοντα τους σε ένα δυσμενές περιβάλλον, με ακατάστατα ωράρια συνεχόμενων εφημεριών, αλλά και  με τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σε προσωπικό, θεωρούμε ακράδαντα πως αποτελούν «κόσμημα» για το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και την κοινωνία μας γενικότερα, η οποία,στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, έχει ανάγκη από το λαμπρό παράδειγμα και τις υπηρεσίες τους !!!

Πηγή: pamepreveza.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews