ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/9/17

Ασύμφορος και χωρίς άμεση πρόσβαση ο προτεινόμενος χώρος για την μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Σερρών, Βίντεο

Ο διευθυντής ΕΚΑΒ-6 Θωμάς Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ Χρήστος Αγγελίδης και ο γ. γραμματέας Χρήστος Βεντούλης

Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνεντεύξεις ο διευθυντής ΕΚΑΒ-6 Θωμάς Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ Χρήστος Αγγελίδης και ο υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Σερρών Θωμάς Γεροτζιάφας

Ασύμφορος και χωρίς άμεση πρόσβαση ο προτεινόμενος χώρος για την μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ. Δεν έχει εκτιμηθεί ακόμη το κόστος!

Διπλά τα έξοδα για να στεγαστούν δύο υπηρεσίες (ΠΕΔΥ και ΕΚΑΒ)!

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΕΡΡΩΝ
ΤΗΛΕ ΕπιλογέςΟ υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Σερρών Θωμάς Γεροτζιάφας


Σέρρες: Προς αναζήτηση χώρου για τη μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ
ert.gr

Στην προσπάθεια εύρεσης χώρου για τη μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Σερρών εντάσσεται η σημερινή επίσκεψη του Δ/ντή ΕΚΑΒ Καβάλας Θωμά Αγγελλόπουλου στις Σέρρες. Ο χώρος στο παλιό Νοσοκομείο Σερρών παραχωρείται για τη δημιουργία Τοπικής Μονάδας Υγείας και η μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ είναι επιβεβλημένη.

«Υπάρχουν προτάσεις για χώρους, γιαυτό είμαι σήμερα εδώ, προκειμένου να τους επισκεφθούμε και να δούμε εάν πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται» είπε ο κ. Αγγελόπουλος μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών.
Η μετεγκατάσταση πρέπει να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, ευχής έργον εντός του 2017και προς την κατεύθυνση αυτή καταβάλλεται κάθε προσπάθεια. Ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Καβάλας συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσιος Ματάκος και στη συνέχεια επισκέφθηκε τους προτεινόμενους χώρους για τη μετεγκατάσταση του Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Σερρών.

Ο κ. Αγγελόπουλος ερωτώμενος για ελλείψεις στον στόλο του ΕΚΑΒ και στο προσωπικό του, είπε πως η κατάσταση είναι πολλή καλή σήμερα και επιτυχώς αντιμετωπίστηκαν όλα τα περιστατικά όπου προέκυψαν.

Δημοσιεύτηκε 5/9/2017

Πηγή: ert.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews