ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/9/17

Μπαράζ αεροδιακομιδών το απόγευμα από και προς Κρήτη


Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Μπαράζ αεροδιακομιδών το απόγευμα από και προς Κρήτη
mobile.neakriti.gr

Έτρεχαν και... δεν έφταναν το απόγευμα του Σαββάτου οι διασώστες του ΕΚΑΒ, από τα μπαράζ των περιστατικών και συγκεκριμένα των αεροδιακομιδών.

Τέσσερα περιστατικά από Σαντορίνη, έθεσαν σε συναγερμό τους διασώστες του ΕΚΑΒ νωρίς το απόγευμα, τα δύο από τα τέσσερα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ το τρίτο περιστατικό ένας 62χρονος άνδρας με έμφραγμα, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική του ΠΑΓΝΗ.

Επίσης, άλλο ένα περιστατικό ήρθε από Μύκονο και συγκεκριμένα μία έγκυος γυναίκα περίπου 36 ετών. Τα δύο περιστατικά από Σαντορίνη μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό αεροπλάνο, ενώ τα άλλα δύο καθώς και αυτό από Μύκονο, με πολεμικό C27.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τέτοια η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, που ήρθε ένα περιστατικό από Μοίρες και κράτησαν το ασθενοφόρο για να συμβάλει στις μεταφορές των ασθενών.

Και πέμπτο περιστατικό

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα εκλήθη ξανά το ΕΚΑΒ για να παραλάβει και πέμπτο περιστατικό, αυτή τη φορά ένας 80χρονος άνδρας, ο οποίος ταξίδευε με την πολιτική αεροπορία.

Ο 80χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και δύσπνοια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Τον άνδρα περίμενε ο γιατρός του αεροδρομίου και με τη σειρά του το ΕΚΑΒ, καθώς έχει καρδιολογικό ιστορικό και αναπνευστικό πρόβλημα.

Επίσης από τη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε στην Αθήνα ένα αγοράκι, το οποίο νοσηλευόταν για 15 περίπου ημέρες στο Νοσοκομείο και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews