ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/9/17

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου και το ΕΚΑΒ Πρέβεζας


Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews


Ευχαριστήρια επιστολή προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πρέβεζας
pamepreveza.gr

Διαπιστώσαμε ότι η περίσσεια ανθρωπιάς που επιδεικνύει ανιδιοτελώς το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου υπερκεράζει τυχόν προβλήματα και ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή.."

“Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πρέβεζας, στο οποίο νοσηλεύτηκε η ηλικιωμένη μητέρα μας, Ασπασία Αλεξίου, τον περασμένο Ιούλιο” αναφέρει επιστολή που στάλθηκε στο Pamepreveza.gr από την Γιούλη και τον Θωμά Αλεξίου από τα Γιάννενα, ως έναν τρόπο ελάχιστης ανταμοιβής για ανθρώπους που τιμούν το λειτούργημά τους, όπως συγκεκριμένα υπογραμμίζεται..

Όπως τονίζεται στην επιστολή: “Κατά την διάρκεια της νοσηλείας της διαπιστώσαμε ότι η περίσσεια ανθρωπιάς που επιδεικνύει ανιδιοτελώς το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου υπερκεράζει τυχόν προβλήματα και ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή, που παρουσιάζονται στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διανύουμε”.

Και η επιστολή καταλήγει: “Στον Συντονιστή Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου που εκδήλωσε και προσωπικά το ενδιαφέρον του κάποιες δύσκολες ώρες, στο ιατρικό προσωπικό που στελεχώνει την Ορθοπεδική Κλινική χωρίς μάλιστα να διστάζει να επισκέπτεται τους ασθενείς και εκτός ωρών εργασίας, στο πάντα πρόθυμο να συντρέξει τους αρρώστους νοσηλευτικό προσωπικό με ευγένεια και νοιάξιμο ανθρωπιάς, στους τραυματιοφορείς, στους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Νοσοκομείου, στο προσωπικό του ΕΚΑΒ αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας

Γιούλη και Θωμάς Αλεξίου”

Πηγή: pamepreveza.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews