ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/9/17

Θεσσαλία: Συνεχή προβλήματα στον στόλο του ΕΚΑΒ, Βίντεο


Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννης Γούλας

Συνεχή προβλήματα στον στόλο του ΕΚΑΒ
thessaliatv.gr

Περιμένουν και πληρωμές οι εργάζομενοι

Αρκετά προβλήματα παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στα οχήματα του στόλου του ΕΚΑΒ, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, που περιμένου και αυτή να προχωρήσουν όλες οι κινήσεις για την προμήθεια νέων ασθενοφόρων. Παράλληλα υπογραμμίζουν για μία ακόμη φορά ότι υπάρχουν χρωστούμενα από εξαιρέσιμα και εκτός έδρας.

Συνεχή προβλήματα στον στόλο του ΕΚΑΒ 04 09 2017
Θεσσαλία Τηλεόραση

Δημοσιεύτηκε στις 4 Σεπ 2017


Σε έντυπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΚΑΒ αναφέρονται επίσης τα εξής:

«Ως εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ έχουμε ως μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση του ΠΟΛΊΤΗ 24 ώρες το 24ώρο στο επείγον περιστατικό

Οι Διοίκηση του ΕΚΑΒ αλλοτριώνει τον ΣΚΟΠΟ αυτό, επιβάλλει παρανόμως να γίνονται καθήκοντα άλλων οργανισμών - μεταφέρουμε φαγητά –Υλικά -εκτελούμε Ενδονοσοκομεικές Διακομιδές , εκτελούμε χρέη κηπουρού – εκτελούμε εξιτήρια – επανεξετάσεις των Νοσοκομείων, την ώρα που τα Νοσοκομεία έχουν προσλάβει οδηγούς για την εκτέλεση αυτών των εργασιών και τους απασχολούν σε άλλα καθήκοντα.

Η Διοίκηση Μετακινεί Συναδέλφους χωρίς τις απαιτούμενες αποφάσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, για να καλύψει ( μπαλώσει) υπηρεσιακές ανάγκες, δημιουργώντας όμως έλλειψη Ασθενοφόρων και Διασωστών στα παραρτήματα από όπου μετακινούνται οι συνάδελφοι.

Δεν υπάρχει σχεδιασμός προσλήψεων για τα παραρτήματα που έχουν ελλείψεις προσωπικού.
Η Διοίκηση Μετακινεί χωρίς μετάταξη και παρανόμως Διασωστές σε διοικητικές Θέσεις, δημιουργώντας έτσι δεξαμενή από «ομήρους» Εργαζόμενους, αποδυναμώνοντας συγχρόνως το Προσωπικό για την αντιμετώπιση των Επειγόντων Περιστατικών και τον χρόνο πρόσβασης σ΄αυτά.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ενεργειών της Διοίκησης είναι να στερεί από τους πολίτες Ασθενοφόρα και Διασώστες όταν το έχουν Ανάγκη

Η Διοίκηση Ποινικοποιεί τις κινητοποιήσεις μας - Διώκει και απειλεί επιλεκτικά Συναδέλφους – Απαγορεύει δηλώσεις σε Μ.Μ.Ε – Συκοφαντεί τους συναδέλφους μας καλύπτοντας έτσι την ανεπάρκεια της – Καταστρατηγεί τον Εσωτερικό Κανονισμό του ΕΚΑΒ.

Διεκδικούμε Οργανισμό με Επαγγελματίες Υγείας ( Με άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος) ώστε να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίας στους Συμπολίτες μας.

Πηγή: thessaliatv.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews