ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/9/17

Γιατί «έφυγαν» οι μηχανές του ΕΚΑΒ από τη Λάρισα;


Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Γιατί «έφυγαν» οι μηχανές του ΕΚΑΒ από τη Λάρισα;
larissanet.gr

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Είναι αρκετός καιρός που δεν βλέπουμε τις δύο μηχανές του ΕΚΑΒ να επιχειρούν στην περιοχή της Λάρισας, κυρίως σε τροχαία και άλλα περιστατικά. Αυτές έφταναν έγκαιρα στο συμβάν πριν το ασθενοφόρο μαζί με γιατρό και πρόσφεραν άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

Όμως από την περασμένη Άνοιξη οι μηχανές με απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΚΑΒ δεν είναι πλέον στην Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ανάκλησή τους έγινε καθώς δε συμμετείχαν σε μεγάλο όγκο περιστατικών. Κι όμως οι γνωρίζοντες λένε πως η συμμετοχή τους ήταν κομβική σε σοβαρά περιστατικά που έχριζαν άμεσης επέμβασης και μάλιστα σε σημεία όπου το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να προσεγγίσει εύκολα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα-λένε- είναι και το περιστατικό με το ηλικιωμένο στο παζάρι της Λάρισας που έχασε τις αισθήσεις μέσα σε έναν διάδρομο γεμάτο κόσμο και το οι διασώστες δεν μπορούσαν εύκολα να προσεγγίσουν. Αν υπήρχαν οι μηχανές τότε ο γιατρός θα ήταν έγκαιρα στο σημείο ακόμη κι αν το ασθενοφόρο αργούσε να προσεγγίσει λόγω της κίνησης και της κοσμοσυρροής.

Π.Γ

Πηγή: larissanet.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews