ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/9/17

Θεσσαλονίκη: Την βάση αεροδιακομιδών Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ επισκέφθηκε ο Αν. υπ. Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας


Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Επίσκεψη του Αν. Υπ. Υπ. Προστασίας του Πολίτη και του Προέδρου ΕΚΑΒ στην Βάση Αεροδιακομιδών Π.Σ, - ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης!!!
ekabsfika.blogspot.gr

Επίσκεψη στην βάση συντονισμού και αεροδιακομιδών Πυροσβεστικού Σώματος και ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ο Αν. Υπ. Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Κ. Καρακατσιανόπουλο.

Αφού ενημερώθηκαν για την επιχειρησιακή δράση και το όφελος της παραχώρησης του ελικοπτέρου της πυροσβεστικής στις αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ στην περιοχή της Χαλκιδικής, αποφάσισαν το επόμενο έτος το ελικόπτερο να παραμείνει από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ  όλον τον Ιούλιο και Αύγουστο θα επιχειρεί σε 24ωρη διαθεσιμότητα.


Από αριστερά : οι πιλότοι του ελικοπτέρου, ο Αναπλ. Υπουργός Ν. Τόσκας, η Δ/ντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης Χ. Ματσικούδη, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κ. Καρακατσιανόπουλος, ο Γεν. Γραμ. Πολ. Προστασίας Ι. Καπάκης, ο Αρχηγός του Π.Σ. Β. Καπέλιος και ο Δ. Αναγνωστάκης Δ/τής Περιφερειάρχης Β. Ελλάδας του Π.Σ.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews