ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/9/17

Να γιατί δεν έχει ασθενοφόρο το Κ.Υ. Κισσάμου όποτε το χρειάζεται!


Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Να Γιατί Δεν Έχει Ασθενοφόρο Το Κ.Υ. Κισσάμου Όποτε Το Χρειάζεται!
parakritika.gr

Σε μία αποκάλυψη για τις βάρδιες του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου προχωρά το Parakritika.gr, αποδεκνύοντας με επίσημο έγγραφο τους λόγους για τους οποίους δεν είναι εκεί το ασθενοφόρο όποτε χρειαστεί σε κάποιο περιστατικό.
Κι αυτό με αφορμή το συμβάν της Δευτέρας με τη γυναίκα που τραυματίστηκε και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ δεν άφηναν τον εθελοντή οδηγό του Δήμου Κισσάμου να το οδηγήσει και να τη μεταφέρει συο Κέντρο Υγείας δείτε (εδώ)

Όπως φαίνεται και στο σχετικό έγγραφο, το οποίο φέρει υπογραφή και στρογγυλή σφραγίδα, οι ακάλυπτες βάρδιες ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Κισσάμου είναι πάντα είτε οι πρωινές (7-3) είτε οι βραδυνές (3-11).

Βάρδιες δηλαδή που θα μπορούσε κάλλιστα να συνδράμει σε περιστατικά στα δυτικά των Χανίων, δεδομένου του φόρτου εργασίας του ΕΚΑΒ τις συγκεκριμένες ώρες.

Αντιθέτως, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ακάλυπτη βάρδια τις νυχτερινές ώρες, δηλαδή από 11 έως 7 το πρωί!  Όλες είναι καλυμένες! Γιατί άραγε;

Τι συμβαίνει και είναι καλυμένη η νυχτερινή βάρδια, όταν δεν υπάρχουν ουσιαστικά κάποια περιστατικά τη νύχτα κι ενώ το ΕΚΑΒ μπορεί να ανταποκριθεί πιο εύκολα παρά κατά τη διάρκεια της ημέρας;

Το συγκεκριμένο ερώτημα οφείλει να απαντηθεί, όπως και το ποιος είναι αυτός που κρίνει ότι η μείζονος σημασίας βάρδια είναι η νυχτερινή, που πρέπει πάντα να είναι καλυμένη!

Το ζήτημα, σύμφωνα με πληροφορίες, απασχολεί τη διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης που καλείται να δώσει απαντήσεις σε πολλά γιατί.

Στο κάτω – κάτω δεν γίνεται να επωμίζεται τα πάντα το ΕΚΑΒ και να τα «ακούει» κι από πάνω!

Και με δύο Κρητικούς υπουργούς στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας δε νοείται να συμβαίνουν αυτά τα απολύτως παράδοξα έως αλλοπρόσαλα με τις βάρδιες του ασθενοφόρου σε ένα Κέντρο Υγείας που έχει άμεση ανάγκη από προσωπικό.

Δείτε το πρόγραμμα με τις βάρδιες του Σεπτεμβρίου. Μόλις ο μισός μήνας φαίνεται να καλύπτεται στις πρωινές και βραδυνές βάρδιες. Τα συμπεράσματα δικά σας…Πηγή: parakritika.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews