ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/9/17

Λαμία: Πήδηξαν τα κάγκελα οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να βγάλουν τον μαθητή!


Παρασκευή,1 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Λαμία: Τραυματίστηκε μαθητής σε σχολείο - Πήδηξαν τα κάγκελα οι Εκαβίτες για να βγάλουν το παιδί
lamiareport.gr

Τραυματισμός μαθητή σε προαύλιο σχολείου - Κλήθηκε και η Πυροσβεστική, χωρίς να χρειαστεί να επέμβει...

Ήταν 7:00' το απόγευμα της Τετάρτης (30/8) και στον προαύλιο χώρο του 16ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας (Ακαδημία) έπαιζαν πολλά παιδιά, εικόνα καθημερινή ειδικά τους μήνες των διακοπών.Ξαφνικά το γέλιο μετατράπηκε σε φωνές πόνου και αγωνίας, καθώς ένας νεαρός μαθητής πάνω στο ποδόσφαιρο έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να γυρίσει το γόνατό του.Στο σημείο πολύ γρήγορα βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς ο μικρός δεν μπορούσε και δεν έπρεπε να κουνηθεί για να μην επιβαρύνει το τραύμα του, ωστόσο υπήρχε ένα ακόμη πρόβλημα καθώς η πόρτα ήταν κλειστή.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ αναγκάστηκαν να πηδήσουν τα κάγκελα προκειμένου να βάλουν τον τραυματία σε ειδικό φορείο, ενώ κλήθηκε και η πυροσβεστική.


Τελικά δε χρειάστηκε κάποια παρέμβαση από την ΠΥ καθώς το φορείο βγήκε κάτω από τα κάγκελα και ο νεαρός μαθητής, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα συνεργάστηκε άψογα και με ψυχραιμία παρά τον πόνο του, διακομίστηκε με ασφάλεια στο Νοσοκομείο προκειμένου να περιποιηθούν τον τραυματισμό του.


Πηγή: lamiareport.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews