ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/9/17

Συνάντηση για την βάση ασθενοφόρων ΕΚΑΒ Τυρνάβου


Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συζήτησαν για την βάση ασθενοφόρων ΕΚΑΒ  Τυρνάβου
ert.gr

Το Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση επισκέφτηκε η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Βασιλική Αυγέρη, η οποία συνοδευόταν από το στέλεχος του ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Ιωάννη Ανδρέου, με αντικείμενο συζήτησης την πορεία της Βάσης Ασθενοφόρων ΕΚΑΒ του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου.

Από τα στατιστικά στοιχεία λειτουργίας της βάσης προκύπτει ότι κατά τους μήνες Μάρτιο ως Αύγουστο 2017 έγιναν 207 βάρδιες και διεκπεραιώθηκαν 359 περιστατικά.Αν υπολογιστούν και τα 222 περιστατικά που διεκπεραιώθηκαν από 01-11-2016 μέχρι 28-02-2017 συνολικά αντιμετωπίστηκαν 581 περιστατικά.

Με βάση τα παραπάνω και παρ’ ότι η Βάση Ασθενοφόρων ΕΚΑΒ Τυρνάβου λειτουργεί με δύο οχτάωρες βάρδιες,μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι η προσφορά της και η κάλυψη που παρέχει στους δημότες του Δήμου Τυρνάβου είναι πάρα πολύ σημαντική.

Τέλος,  Δήμαρχος Τυρνάβου ζήτησε την περαιτέρω στελέχωση της Βάσης Ασθενοφόρων ΕΚΑΒ Τυρνάβου, προκειμένου να επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας της δομής προς όφελος των δημοτών.

Δημοσιεύτηκε 22/9/2017


Πηγή: ert.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews