ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/9/17

Επίσκεψη του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ στον Δήμο Βιάννου


Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Επίσκεψη του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ στον Δήμο Βιάννου
flashnews.gr

Το Δήμαρχο Βιάννου  κ. Παύλο Μπαριτάκη  επισκέφτηκε ο Αντιπρόεδρος του  Ε.Κ.Α.Β.  κ. Μίλτο Μυλωνάς

Το Δήμαρχο Βιάννου  κ. Παύλο Μπαριτάκη  επισκέφτηκε ο Αντιπρόεδρος του  Ε.Κ.Α.Β.  κ. Μίλτο Μυλωνάς, ο οποίος συνοδευόταν από  στελέχη του  Ε.Κ.Α.Β. Ηρακλείου, με αντικείμενο συζήτησης την κάλυψη με ασθενοφόρα της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας  Βιάννου. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και το μέλος της επιτροπής στήριξης του Κ.Υ. Βιάννου Μανώλης Γουρνιεζάκης.

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο άλλα και την Διεύθυνση του Ε.Κ.Α.Β.  Κρήτης για την ουσιαστική παρέμβαση στο θέμα του ασθενοφόρου ανάλυσε τα προβλήματα που υπάρχουν και εκτός από την στήριξη του Ε.Κ.Α.Β. θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την κάλυψη μόνιμων θέσεων οδηγών ασθενοφόρων που να καλύπτουν όλες τις βάρδιες του ασθενοφόρου.

Ο κ. Μυλωνάς αφού τόνισε ότι το Ε.Κ.Α.Β. καλύπτει ήδη πλήρως την πρωινή βάρδια με μόνιμο ασθενοφόρο, ευχαρίστησε με την σειρά του τον Δήμαρχο για την συνεργασία διαβεβαιώνοντας ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό στον τομέα των διακομιδών της περιοχής ευθύνης του Κ.Υ. Βιάννου ενώ παράλληλα δεσμεύθηκε για ένα επιπλέον ασθενοφόρο μόνιμης παραμονής στο Κ.Υ Βιάννου από τις αρχές που 2018 μετά την παραλαβή των 144 νέων ασθενοφόρων του Ε.Κ.Α.Β.

Πηγή: flashnews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews