ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/9/17

Πάτρα: Νεαρή γυναίκα γέννησε πρόωρα μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, Βίντεο


Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Και οι δύο βρίσκονται στην ζωή χάρη στον διασώστη του ΕΚΑΒ

Νεαρή γυναίκα γέννησε πρόωρα μέσα στο ασθενοφόρο
newsbeast.gr

Τι λέει ο διασώστης του ΕΚΑΒ που ξεγέννησε τη 18χρονη

Η 18χρονη μητέρα είναι ασφαλής και το μωρό της που γεννήθηκε πρόωρα είναι στα χέρια των γιατρών στη μονάδα αυξημένης φροντίδας νεογνών. Και οι δύο βρίσκονται στη ζωή χάρη στον διασώστη του ΕΚΑΒ που ξεγέννησε τη γυναίκα από τη Συρία μέσα στο ασθενοφόρο.

«Άρχισα να βάζω ένα σεντόνι στην περιοχή μήπως γεννηθεί το παιδί μέσα στο ασθενοφόρο και τελικά αυτό έγινε μετά από πέντε λεπτά. Όταν το παιδί έκλαψε εγώ αισθανόμουν πολύ καλύτερα γιατί πίστευα ότι θα πάνε όλα καλά μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο», δήλωσε ο διασώστης στον Alpha.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου κλήθηκε να μεταφέρει την έγκυο εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η νεαρή γυναίκα είχε αφόρητους πόνους και βρισκόταν μόλις στον έκτο μήνα της κύησης.

Το αγόρι που ήρθε στη ζωή έχει βάρος μόλις 1.200 γραμμάρια και οι γιατροί το οδήγησαν αμέσως σε θερμοκοιτίδα στη μονάδα αυξημένης φροντίδας νεογνών στο νοσοκομείο του Ρίο.

Newsbeast.gr gr - Προσφυγοπούλα γέννησε σε ασθενοφόρο

Δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπ 2017

Πηγή: newsbeast.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews