ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/9/17

Πρώτη και Τρίτη θέση για τις ομάδες διασωστών του ΕΚΑΒ Κρήτης στο Cyprus EMS Aphrodite RALLY 2017


Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πρώτη και Τρίτη θέση για τις ομάδες του ΕΚΑΒ Κρήτης στο EMS APHRODITE RALLY.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Κύπρο το 6th Cyprus EMS Aphrodite RALLY 2017.

Το ΕΚΑΒ συμμετείχε με 2 ομάδες  στους διασώστες και 1 ομάδα στους γιατρούς. Η κάθε ομάδα αποτελούνταν από 4 άτομα, όλοι από το ΕΚΑΒ Κρήτης εκτός από έναν διασώστη του ΕΚΑΒ Λαμίας. Η ομάδα των γιατρών απότελούνταν από 2 γιατρούς και 2 διασώστες.

Η ομάδες των διασωστών κατέκτησαν την 1η και την 3η θέση.Την ετοιμότητα των διασωστών ασθενοφόρων σε διάφορα πιθανά σενάρια εξετάζουν στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ασθενοφόρων Cyprus EMS Aphrodite RALLY 2017, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Επείγουσας & Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης (ΚΣΕΠΑ) με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Υπουργείου Υγείας, του REACTION και του Δήμου Αγίας Νάπας.

Μερικά από τα συνολικά 10 σενάρια για τη διεκπεραίωση των ασκήσεων ήταν η δολοφονική επίθεση σε γάμο, κρούσμα χολέρας και η ανακοπή καρδιάς.


6th Cyprus EMS Aphrodite RALLY 2017

Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπ 2017
Φωτογραφίες: Facebook Σπύρος Κυπριωτης, marios sfakianakis

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews