ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/9/17

Ξεκίνησε η εκπαίδευση στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Κατερίνης για το νέο υπερσύχρονο Ασθενοφόρο δωρεά του Γερμανικού Συλλόγου Foerder-und Freundeskreis Elliniko e.V.


Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ξεκίνησε η εκπαίδευση στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Κατερίνης για το νέο υπερσύχρονο Ασθενοφόρο δωρεά του Γερμανικού Συλλόγου Foerder-und Freundeskreis Elliniko e.V. (προώθηση και κύκλος Φιλίας για το Ελληνικό) του Αμβούργου σε συνεργασία του ASB της Γερμανίας.


Ο Γερμανός εκπαιδευτής ήρθε στην Ελλάδα την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου απεσταλμένος του Συλλόγου Σαμαρειτών από την πόλη της Γερμανίας Κολωνία, όπου εκεί εδρεύουν τα κεντρικά γραφεία του Συλλόγου Σαμαρειτών. Στην εκπαίδευση παρούσα σε όλη τη διαδικασία, από νωρίς πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου, έως αργά το βράδυ, συμμετείχαν περίπου 30 άτομα εκπαιδευόμενοι.
Την μετάφραση από τα Γερμανικά στα Ελληνικά έκανε εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Κατερίνης, ο οποίος γνωρίζει την γλώσσα. Παρούσα όλες τις ώρες που διήρκησε η εκπαίδευση, ήταν και η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καλλιόπη Τρίγκα Kalliopi Brandstäter η οποία βοηθούσε στην μετάφραση.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια η Καλλιόπη κρατάει και τα κλειδιά του νέου ασθενοφόρου, όπου θα τα παραδώσει στην επίσημη τελετή παράδοσης στις 20 Σεπτεμβρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Την ίδια μέρα το νοσοκομείο θα το παραδώσει στο ΕΚΑΒ στην επίσημη τελετή!!
Η εκπαίδευση έγινε σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και ο εκπαιδευτής εάν χρειαστεί θα ξανάρθει.

Πηγή: Facebook Maria Valsamidou, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΟΛΥΜΠΟΣ''About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews