ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/10/17

1ος Παγκρήτιος Διασωστικός Διαγωνισμός ΕΚΑΒ: «Κουρήτες 2017»Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

1ος Παγκρήτιος Διασωστικός Διαγωνισμός ΕΚΑΒ: «Κουρήτες 2017»
cretalive.gr

Οι περιοχές στις οποίες θα διεξαχθούν τα σενάρια, στις 12 Οκτωβρίου

Ο 1ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Πληρωμάτων Ασθενοφόρου διοργανώνεται από το Ε.Κ.Α.Β Ηρακλείου, με απώτερο όραμα την ετήσια καθιέρωσή του σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο διαγωνισμός αυτός, που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχει προγραμματιστεί από το Ε.Κ.Α.Β, στο πλαίσιο υποστήριξης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, για την πόλη του Ηρακλείου, στις 12 Οκτωβρίου 2017.

Στόχος του Διαγωνισμού είναι η επίτευξη ομαδικού πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων που υπάγονται στην Υπηρεσία καθώς και η ανάδειξη των δυσκολιών που προκύπτουν μέσα από ένα έκτακτο περιστατικό και σκοπό έχει τον συντονισμό και την αποτελεσματικότητά των Διασωστικών Ομάδων που συμμετέχουν, την διαπίστωση του βαθμού ετοιμότητάς τους, την εφαρμογή συγκεκριμένου σχεδίου επέμβασης καθώς και την παροχή γνώσεων.

Οι περιοχές στις οποίες θα διεξαχθούν τα σενάρια είναι οι:

1. Ευκάλυπτος - Αντιμετώπιση Τραύματος

2. Πλατεία Ελευθερίας – Αντιμετώπιση Καρδιολογικού επείγοντος

3. Τάφος Καζαντζάκη– Αντιμετώπιση Παθολογικού επείγοντος

4. Πύλη Βηθλεέμ – Αντιμετώπιση Μαιευτικού επείγοντος

5. Παιδότοπος (Δυτικά Καράβολα)– Αντιμετώπιση Παιδιατρικού επείγοντος

6. Κλειστό Κιόσκι Μικρό Θεατράκι (Δυτικά Καράβολα) – Κέντρο Επιχειρήσεων Ε.Κ.Α.Β – Σενάριο έκπληξη

Τα παραπάνω σημεία – τοποθεσίες έχουν προταθεί, μετά από έρευνα και πληρούν τις προϋποθέσεις επιτυχούς ολοκλήρωσης των στόχων του διαγωνισμού.Πηγή: cretalive.gr

Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή επιτυχία στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στον 1ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Πληρωμάτων Ασθενοφόρου.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews