ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/10/17

Ανακοίνωση ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Στις 18 Οκτώβρη ψηφίζουμε την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ στο ΕΚΑΒ


Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews


10.10.2017

Στις 18 Οκτώβρη ψηφίζουμε  την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ στο ΕΚΑΒ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Τετάρτη 18 Οκτώβρη, μέσα σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα «απειλών», «εκφοβισμού» και «ρουσφετιού» τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, θα αναδείξουν το νέο 11μελές διοικητικό συμβούλιο στο σωματείο και τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία της ΠΟΕΔΗΝ.

Οι εργαζόμενοι ζητάνε ελπίδα, αισιοδοξία και προοπτική και όχι εικονικές λύσεις. Οι στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις ανήκουν στο παρελθόν!

Η ενορχηστρωμένη αντεργατική και αντισυνδικαλιστική πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα απέναντι στο συνδικαλιστικό κίνημα του ΕΚΑΒ και τους εργαζόμενους  καθώς και η έλλειψη σχεδίου και οράματος για το παρόν και το μέλλον έχουν οδηγήσει το ΕΚΑΒ σε αδιέξοδο.

Σήμερα στο ΕΚΑΒ δεν υπάρχει καμία σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε συνδικαλιστές/εργαζόμενους και διοίκηση. Όσο όμως και αν προσπάθησαν κάποιοι να βάλουν διαχωριστικές γραμμές και διλήμματα δεν τα κατάφεραν. Οι εργαζόμενοι τους «γύρισαν την πλάτη». Γιατί πολύ απλά, αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές. Δεν αγγίζουν πλέον τον εργαζόμενο που δίνει καθημερινή μάχη απέναντι στην συνεχιζόμενη λιτότητα για επιβίωση, την σκληρή και απάνθρωπη νεοφιλελεύθερη πολιτική που συνεχίζει να εφαρμόζεται καθώς και την κατάργηση βασικών εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
  • Πιστεύουμε ότι η  «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» όλων είναι η μόνη λύση. Μέσα από διάλογο και κατάθεση προτάσεων, οι οποίες θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση, πράγμα άγνωστο την τελευταία διετία, θα επιτευχθεί ο στόχος μας, για: Αναβάθμιση του ΕΚΑΒ σε μια σύγχρονη, ευέλικτη, αυτόνομη, δημόσια υπηρεσία παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας. Ικανή να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε οποιαδήποτε πρόκληση της εποχής. Με πρωταγωνιστικό αλλά και ελεγκτικό ρόλο στον προνοσοκομειακό χώρο. Με διαρκή ετοιμότητα, άμεση ανταπόκριση και ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας στον τόπο του συμβάντος από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, στα πρότυπα των διεθνών υπηρεσιών επείγουσας ιατρικής βοήθειας.
  • Βελτίωση της καθημερινότητας του διασώστη-τεχνικού-διοικητικού-νοσηλευτή.

Θέλουμε την ενεργή συμμετοχή σου, τις προτάσεις σου και την στήριξη σου στις επερχόμενες εκλογές. Εμείς υποσχόμαστε να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Στις 18 Οκτώβρη

ψηφίζουμε «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ

και ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ.


Η ενότητα και ο αγώνας φέρνει αποτέλεσμα.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews