ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/10/17

Απεγκλωβίστηκε ο Τσέχος ορειβάτης από τον Όλυμπο - Μεταφέρθηκε με την ΚΙΜ του ΕΚΑΒ2 στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης


Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απεγκλωβίστηκε ο Τσέχος ορειβάτης από τον Όλυμπο - Μεταφέρθηκε με την ΚΙΜ του ΕΚΑΒ2 στο νσκμο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ της Θεσσαλονίκης.
diasostis.com

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού Τσέχου ορειβάτη, ο οποίος έπεσε σε χαράδρα και τραυματίστηκε σοβαρά, στη περιοχή Κακκόσκαλα, στον Όλυμπο σε υψόμετρο 2.700 μέτρων.

Με ελικόπτερο SUPERPUMA μεταφέρθηκε από τη 113ΠΜ στο νοσοκομειο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Στο σημείο της 113 ΠΜ περίμεναν 2 ασθενοφορα του ΕΚΑΒ2.

Ενα απλό ασθενόφορο και μια ΚΙΜ με γιατρό (με 4 διασωστες) επιχείρησαν όλοι μαζί για να μπορέσουν να σταθεροποιήσουν το περιστατικό όσο γίνεται καλύτερα και ασφαλέστερα.

Παρελήφθει από την Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ2 όπου σταθεροποιήθηκε και διασωληνώθηκε εντός της ΚΙΜ και διακομίσθηκε σε σταθερή (αλλα κρίσιμη) κατάσταση στο νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ για περαιτέρω εξετάσεις.

Η κατάσταση του τραυματία κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή μιας και έχει υποστεί ΚΕΚ λόγω της πτώσης που ειχε ενώ ταυτόχρονα έχει κατάγματα και τραύματα σε όλο του σώμα.

Οι εύχες όλων μας για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο Τσέχο ορειβάτη.

Δημοσιεύτηκε 4/10/2017


Πηγή: diasostis.comAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews