ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/10/17

Ν.Καλογιανάκης: Διασώστες και πληρώματα του ΕΚΑΒ σε θέσεις μάχης - «Κουρήτες 2017», Ηχητικό


Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ν.Καλογιανάκης: Διασώστες και πληρώματα του ΕΚΑΒ σε θέσεις μάχης 
984radio

12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος παγκρήτιος διαγωνισμός πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, στον οποίο μπορούν να πάρουν μέρος ενεργοί διασώστες και πληρώματα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ από όλη την Κρήτη.

Οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα εξοπλιστούν με τα απαραίτητα μέσα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν 5-6 σενάρια προσομοίωσης επειγόντων περιστατικών.

Ο διαγωνισμός πρωτοπόρος για την Ελλάδα σκοπό έχει οι διαγωνιζόμενοι να αναπτύξουν τη συμπεριφορά, νοοτροπία και δεξιότητες που χρειάζονται για να συμμετέχουν ενεργά στην ομάδα, οι δε πολίτες να δουν από κοντά πως εργάζονται οι παραπάνω.

Τα σημεία στα οποία θα διεξαχθεί είναι: Η πλατεία στον Ευκάλυπτο-Κομμένο Μπεντένι, Πλατεία Ελευθερίας, Τάφος Καζαντζάκη, Πύλη Βηθλεέμ, και Καράβολας.

‘’Υψηλό παραμένει το επίπεδο παροχής υπηρεσιών των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ’’ επισημαίνει ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Καλογιανάκης στο Ράδιο 9,84 ‘’και αυτό προσπαθούμε να δείξουμε στους πολίτες της Κρήτης, καθώς οι οικονομικές αντιξοότητες φρενάρουν πολλές άλλες δράσεις μας’’

984radio

Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτ 2017
Πρώτη και Τρίτη θέση για τις ομάδες του ΕΚΑΒ Κρήτης στο 
EMS APHRODITE RALLY 2017

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews